Sosem tudod mit posztolj naponta
közösségi oldalaidon?

Zárt Facebook csoportunkban rengeteg témaötletet, Canva képsablont találsz több, különböző vállalkozási tevékenységhez kapcsolódóan!

Miért érdemes csatlakoznod?

1. Minden héten SZOMBATON közzéteszünk  a csoportban 7 új olyan témaötletet, amiről a következő héten saját közösségi oldalaidon tudsz posztolni. Te döntöd el, hogy melyiket a hét melyik napján osztod meg követőiddel.

2. Azért választottuk a Facebook zárt csoportban történő megosztást, mert óriási ereje van a tagságnak, egymást inspiráljuk.  Miután a cél, hogy minél inkább erősítsük egymást, ezért a csoportban mindig csak az utolsó két hét témaötleteit osztjuk meg, a többi törlésre kerül. De ezek sem vesznek el, mert a csoporttagok számára e-book formájában megküldjük emailben.

3. Azzal, hogy egyszerre mindenki csak az adott 14 témával foglalkozik, olyan erőt ad a csoportnak, hogy mindig érdekes, új és inspiráló ötleteket kapnak a tagok, nemcsak tőlünk, hanem egymástól is.

4. A csoport tagság nem ingyenes, a havi tagsági díjat minden hónap 10-éig várjuk tőled bankszámlánkra.  Ha az adott időpontban nem történik meg az utalás, akkor sajnos másnaptól a csoporttagságod is megszűnik. Azonban bármikor ismét csatlakozhatsz hozzánk, ha befizeted a havi díjat. Természetesen bármikor szüneteltetheted a tagságod, hiszen, ha a havi díjat elutalod az adott hó 10. napjáig, akkor újra bekerülsz a csoportba.

5. Csatlakozásod jeléül kérjük, hogy kattinst a sárga jelentkezés gombra. 

Mennyibe kerül a havi tagság?

Minden hónap 10. napjáig tudsz csatlakozni zárt Facebook csoportunkhoz, amennyiben előzetesen jelentkezel és befizeted határidőig a 4.500 Ft/havi díjat. 

Ezért az összegért minden hónapban 2×14 darab témaötletet kapsz, melyek segítségével egész hónapra könnyedén tudsz érdekes, követőidet aktiváló posztokat készíteni. Emellett a csoportba felkerülnek olyan kép sablonok, melyeket könnyedén tudsz saját vállalkozásod hirdetéseihez, posztjaihoz igazítani. A CANVA ingyenes verziója segítségedre lesz ebben, mi ezt a képszerkesztő programot használjuk évek óta. 

Természetesen a havi témaötletek és képsablonok kapcsolódnak az adott időszak ünnepeihez, eseményeihez, így vállalkozásod mindig naprakész közösségi oldalakkal lesz ellátva.

A zárt csoportban lehetőséged lesz kérdezni tőlünk és a tagoktól is, így a már megszerzett tapasztalatainkkal segíthetjük egymás fejlődését.

Gyakorlati tudás

Kész szöveg sablonok

Kérdezési lehetőség

Kész Canva sablonok

ELÉRHETŐSÉGEINK

E-mail cím: info@webszoveg.hu

Telefon: +36-20-319-6339

IMPRESSZUM

Krisztián Anikó e.v.

Minden jog fenntartva @ 2022