WordPress Tanfolyam

Kezd az alapoktól és juss el egy nap alatt a saját weboldalad elkészítéséig

Következő időpont:

2019.  október 9.  10-15 óra között

A tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc

8 fő számára nyílik lehetőség ezen a napon megismerni a WordPress tartalomkezelő rendszerét, melynek segítségével a tanfolyam 5 órája alatt elkészíthetik saját honlapjukat.

Az oktatás során személyre szabottan segítünk a résztvevők érdeklődési körének megfelelő honlap elkészítésében. Megtanítjuk, hogyan telepítsék a rendszert, milyen pluginok, azaz bővítmények szükségesek a biztonságos működéshez. A tartalomkezelő rendszer kész sablonjait alakítjuk át, emellett megtanítjuk a drag&drop (fogd és vidd) rendszerek használatát (DIVI+Elementor).

A tanfolyamon használt gyakorló felületet nemcsak az oktatás ideje alatt, hanem további egy hónapon keresztül szabadon használhatják a résztvevők.  

Emellett minden tanuló lehetőséget kap, hogy csatlakozzon megrendelőink zárt Facebook csoportjához, így a tanfolyam elvégzése után sem engedjük el a kezüket, segítünk a kérdések megválaszolásában.

((A tanfolyamon sem html, sem php programozást nem tanítunk!)

Helyszín: Budapest

1094 Budapest, Páva u. 8. - Páva Point Irodaház

A tanfolyam teljes költsége: 35.000 Ft

Fizetés: A jelentkezés után e-mailben küldjük a további információkat. Átutalással teljesíthető a befizetés bankszámlánkra a jelentkezéstől számított 8 napon belül.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod

Gyakorlati tudás

1 hónapos tárhely használat

Zárt Facebook csoport

Kérdezési lehetőség

Ásványvíz, rágcsa

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam 5 óra időtartama alatt megmutatjuk, hogyan használható a WordPress tartalomszerkesztő rendszere a mai igényeknek megfelelő egyszerű honlap elkészítéséhez. Mielőtt a tanfolyamra érkeznél küldünk számodra anyagot a program telepítésére vonatkozóan, így gyorsabban tudunk majd haladni a nap folyamán.

A WordPress telepítése után a rendszer felépítését, logikáját fogjuk bemutatni, a biztonságos működéshez, alap keresőoptimalizáláshoz szükséges bővítményeket beállítjuk. Bemutatjuk a WordPress nyújtotta szerkesztési lehetőségeket, a visual builderek, drag&drop szerkesztőket, majd kiválasztjuk sablonod a szerkesztők egyikével (Elementor, DIVI), melyet a nap folyamán magad igényeinek megfelelően alakíthatsz át.

A tanfolyam végére már látni fogod, hogy milyen módon tudod a továbbiakban egyedül folytatni a munkát. De nem kell megijedned, ha későbbiekben kérdésed merül fel, vagy elakadtál, akkor a zárt Facebook csoportunkban további kérdéseidet is megválaszoljuk.

 

A tanfolyam helyszíne

1
Maximum létszám
0
Még ennyi hely maradt

Jelentkezés a tanfolyamra:

   

   Adatkezelési tájékoztató

   Általános Szerződési Feltételek

  Minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink naprakész, friss és versenyképes tudást szerezzenek

  Elérhetőségeink: 

  Tel: +36-20-319-6339
  E-mail cím: info@webszoveg.hu