Csapatunk

Mi segítünk neked abban, hogy minél több időd maradjon a családodra, a vállalkozásod tovább építésére

Krisztián Anikó

Szövegírás, WordPress honlapok készítése, Facebook marketing

Több éve foglalkozom céges blogok vezetésével, Facebook oldalak napi kezelésével, valamint saját vállalkozásaim menedzselésével.  Kíváncsiságom határtalan, ami nagyon hasznos a szövegírás területén, így mindig lelkesen és érdeklődően állok a feladatokhoz.

Két gyermekem még tanul, így én is alkalmazkodom hozzájuk, mindig valami új irányba fordul a figyelmem. A velük otthon töltött évek alatt új készségeket is elsajátítottam, így többek között WordPress alapú honlapokat készítek, Facebook marketing feladatokat látok el több ügyfelünk számára.

Sallak Kinga

Szövegírás, WordPress alapú honlapok készítése

Újságiróként lételemem a kérdezés és a kommunikáció, szeretek kérdezni, s úgy megfogalmazni a gondolatokat, hogy az mások számára is érdekes és érthető legyen. Három gyermek édesanyjaként az otthon töltött évek alatt továbbképezve magam, WordPress alapú weboldalak készítésével kezdtem foglalkozni.  Referencia munkáimat láthatjátok hamarosan.

24 óra

Sokan panaszkodnak arra, hogy a weboldal készítőt, szövegírót nam tudják elérni, így a piac igényeire való gyors reagálás nehézségekbe ütközik. Mivel átérezzük az időhiány miatti aggodalmaidat, így ránk számíthatsz! Telefonon, e-mailben, Facebook-on egyaránt elérhetőek leszünk számodra 24 órán belül.